Vers, lokaal en seizoensgebonden

Table d’ hôtes diner

Aan het einde van de reisdag, na een bezoek aan de prachtige omgeving, een fietstocht of wandeling, kun je met ons mee eten. Wij houden van het Franse Bourgondische leven en ons motto is: gezond genieten.

De table d’hôtes bestaat uit drie gangen. De recepten komen veelal uit de Franse boeren keuken waarbij we een goede balans zoeken tussen vegetarisch, vlees en vis. We gebruiken zoveel mogelijk lokale en seizoensproducten, die aan tafel geserveerd worden in dekschalen. De maaltijd wordt vergezeld van een heerlijk glaasje wijn of een ander drankje naar keuze. We maken onze eigen jam en chutney en met regelmaat staat een kaasplank op het menu.

Schuif lekker aan om samen met ons en eventuele andere gasten te dineren aan de ‘familietafel’. Bij goed weer buiten op het terras en anders binnen in ons gastenverblijf.

Voor een maaltijd inclusief 2 drankjes betaal je € 19,50 p.p. Kinderen tussen 5 en 12 jaar eten mee voor € 9,75​. Jongere kinderen eten gratis met hun ouders mee.

Reserveren?

Wil je op de dag van aankomst met ons mee eten, dan kun je dit bij het reserveren van de kamer aangeven of uiterlijk één dag van tevoren. Blijf je meerdere dagen logeren, dan geef je s’ ochtends bij het ontbijt aan of je 's avonds mee eet.